Köpvillkor

 Version 1.0, Uppdaterad 09 maj 2019

 Dessa köpvillkor är skrivna av SkimSafe® AB, registrerade på Bolagsverket. Registreringsnummer 559082-8645.

1. Frakt och retur

Du kan returnera ditt köp inom 14 dagar från och med dagen du mottog produkten. I ditt meddelande till SkimSafe® ska du tydligt ange att du vill returnera produkten/produkterna. Vi kommer att svara dig med instruktioner om hur du ska returnera din produkt/dina produkter till oss. Du är själv ansvarig för fraktkostnader såvida inte produkten är defekt. Vi kommer återbetala hela det inbetalna beloppet inom 14 dagar efter vi har fått tillbaka produkten/produkterna. Returpolicyn gäller inte om produkten/produkterna eller förpackningen är skadade.

Våra produkter leveras direkt till din brevlåda inom 14 arbetsdagar från och med orderdatum.


2. Sekretess och cookie-policy

Vi hanterar din personliga information enligt svensk personupplysningsreglering (?). När du beställer produkten/produkterna samtycker du till att vi lagrar och använder din information så att vi kan uppfylla vårt avtal gentemot dig. Enligt personuppgiftslagen har du rätt till att få en kopia via e-post med all information vi har registrerat om dig en gång per år gratis. Om du vill ha din information, vänligen kontakta oss via e-post.

På SkimSafe®.se använder vi oss av olika typer av kakor som lagras på din dator; kakor som endast lagras under ditt besök (sessionskakor), kakor som lagras mellan dina besök, och så kallade tredje partens kakor. SkimSafe® använder kakor för att ge dig som besökare tillgång till vissa grundläggande tjänster som gör det lättare att använda webbsidan och för att öka din upplevelse som kund. Informationen som är lagrad i kakorna är t.ex. information i formulär som du har fyllt i och information om hur webbsidan visas (språk, upplösning etc.). För att förbättra webbsidan använder sig även SkimSafe® sig av kakor för att analysera våra besökares beteende på vår webbplats. Informationen som samlas in anonymiseras och personlig information används aldrig för analys.

Du behöver inte acceptera kakor och du kan alltid inaktivera kakor i din webbläsares säkerhetsinställningar. Hur du gör det är


3. Garanti

SkimSafe-kortet har en livslängd på 5 år. Vi kan inte garantera att en innehavare av SkimSafe-kortet inte råkar ut för skimning. SkimSafe-kortet skyddar till exempel inte mot skimning via kortläsare på bensinstationer, i bankomater eller i kortterminaler i butiker. Vi erbjuder 24 månaders garanti mot fabrikationsfel. Om din produkt innehåller ett fabrikationsfel ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny produkt.

Meny