Köpvillkor

 Version 1.0, Uppdaterad 09 maj 2019

SkimSafe AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559082-8645.

1. Frakt och retur

Våra produkter leveras direkt till din brevlåda inom 3 arbetsdagar.

Du kan returnera ditt köp inom 14 dagar från och med dagen du mottog din order. Om du vill returnera din order skickar du ett mail till [email protected] och vi kommer sedan att svara dig med instruktioner om hur du ska returnera din produkt/dina produkter till oss. Vi svarar normalt inom 24h på arbetsdagar. Du är själv ansvarig för fraktkostnader såvida inte produkten är defekt. Vi återbetalar hela köpeskillingen inom 7 dagar efter att vi fått tillbaka din order. Returpolicyn gäller inte om produkten/produkterna eller förpackningen är skadade.

 

2. Sekretess och cookie-policy

Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR. När du handlar hos oss samtycker du till att vi lagrar och använder din information så att vi kan uppfylla vårt avtal gentemot dig. Du har möjlighet att få en kopia via e-post med all information vi har lagrat om dig en gång per år gratis. Om du vill ha din information, vänligen skicka ett mail till [email protected]

På SkimSafe.se använder vi oss av olika typer av kakor som lagras på din dator; kakor som endast lagras under ditt besök (sessionskakor), kakor som lagras mellan dina besök, och så kallade tredje partens kakor. SkimSafe använder kakor för att ge dig som besökare tillgång till vissa grundläggande tjänster som gör det lättare att använda webbsidan och för att öka din upplevelse som kund. Informationen som är lagrad i kakorna är t.ex. information i formulär som du har fyllt i och information om hur webbsidan visas (språk, upplösning etc.). För att förbättra webbsidan använder sig även SkimSafe av kakor för att analysera våra besökares beteende på vår webbplats. Informationen som samlas in anonymiseras och personlig information används aldrig för analys.

Du behöver inte acceptera kakor och du kan alltid inaktivera kakor i din webbläsares säkerhetsinställningar.

 

3. Livslängd och garanti

SkimSafe-kortet har en förväntad livslängd på 5 år och vi erbjuder 24 månaders garanti mot fabrikationsfel. Om din produkt innehåller ett fabrikationsfel ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny produkt. Vi kan inte garantera att en innehavare av SkimSafe-kortet inte råkar ut för skimning. SkimSafe-kortet skyddar till exempel inte mot skimning via kortläsare på bensinstationer, i bankomater eller i kortterminaler i butiker.

Meny