Om oss - SkimSafe.se

Du har inga produkter i varukorgen.

Välj en sida

SkimSafe stoppar de moderna tjuvarna

Vi utvecklar de mest innovativa och användarvänliga produkterna som stoppar moderna stölder

Nordens mest sålda skydd mot trådlös skimming

En av de viktigaste sakerna som finns är att känna sig trygg. På SkimSafe arbetar vi för att du ska kunna känna dig trygg i det digitala samhället. Idag är det enklare än någonsin att stjäla kortuppgifter trådlöst, så kallad trådlös skimming. Det är därför som vår första produkt, SkimSafe-kortet, skyddar mot att tjuvar stjäl dina bankkortsuppgifter trådlöst. Vi är idag den ledande leverantören av skydd mot de moderna tjuvarna.

Säljs hos de största hemelektronikkedjorna i Norden

Vi samarbetar bara med företag som både du och vi kan lita på. Vårt skydd mot trådlös skimming, SkimSafe-kortet, säljs i Sverige hos Clas Ohlson, Elgiganten, MediaMarkt, Dustin och Komplett.se

NOGGRANN KVALITETSKONTROLL

När du köper SkimSafe-kortet kan du känna dig trygg med att vi noga testat just det skyddskort som du håller i handen. Vårt kvalitetsteam säkerställer funktionaliteten hos alla våra produkter innan de skickas till dig. Detta görs genom en process vi själva utvecklat och som är väl beprövad. Vi testar bland annat varje SkimSafe-korts skyddseffekt och säkerställer kompatibilitet med annan elektronik som mobiltelefoner, larmbågar, bilar och annan utrustning som kommunicerar via radiovågor.

Schyssta villkor och hållbar tillverkning

På SkimSafe tycker vi att det är viktigt att alla som arbetar för oss har schyssta anställningsvillkor. Våra förpackningar är klimatsmarta och innehåller endast återvunnen plast. Vi utför kontinuerligt inspektioner hos våra underleverantörer för att säkerställa att de följer lokala lagar och regler kring säkerhet, miljö och arbetsvillkor. Inspektionerna utförs av oberoende tredjepartsföretag.

SkimSafe utvecklar innovativa produkter som hjälper konsumenter att skydda sig mot moderna stölder. SkimSafe grundades i Stockholm av Björn Granberg och Carl Martinsson år 2016 och har idag återförsäljare i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Norge, Danmark och Finland.